Λ. Μαγιάκης: Προεκλογική φιέστα ο απολογισμός της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: Προεκλογική φιέστα ο απολογισμός της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου

Δήλωση σχετικά με τον σημερινό απολογισμό της διοίκησης του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη κάνει ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης.

Ο κ. Μαγιάκης κάνει λόγο για «προεκλογική φιέστα» της διοίκησης και συγκεκριμένα, επισημαίνει:

Ο σημερινός απολογισμός (4-3-2019) του κ. Πατούλη είναι μια προεκλογική φιέστα δική του και της παράταξής του. Για τον λόγο αυτό κακώς οργανώνεται από τις υπηρεσίες του Δήμου και χρηματοδοτείται από τον Προϋπολογισμό του.

Αν πράγματι ο κ. δήμαρχος ήθελε να κάνει απολογισμό του έργου του όφειλε να τον οργανώσει σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο (Ν.3463/2006, άρθρο 217) το οποίο προβλέπει ο απολογισμός να γίνεται σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σε χώρο που το ίδιο επιλέγει. Τίποτα από όλα αυτά δεν τηρήθηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πατούλης αυθαιρετεί θεωρώντας τον Δήμο σαν ιδιοκτησία του. Σε αυτή, όμως, τη νοοτροπία και πρακτική συναίνεσαν και όλοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι  που σήμερα είτε σαν υποψήφιοι δήμαρχοι, είτε σαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν να ξαναψηφιστούν από τους Μαρουσιώτες για να συνεχίσουν επί της ουσίας τις ίδιες πολιτικές. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet