Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Αρνητική η συμμετοχή Αμπατζόγλου στην κρίση της Παιδείας
Πολιτική

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Αρνητική η συμμετοχή Αμπατζόγλου στην κρίση της Παιδείας

Για αρνητική συμμετοχή της διοίκησης Αμπατζόγλου στην κρίση των σχολειών κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού.

Η παράταξη, όπως υποστηρίζει, συντάσσεται «με τους δασκάλους και τους καθηγητές, τις μαθητικές κοινότητες και κατ’ επέκταση με τους γονείς, ιδίως της πόλης μας, σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας».

Παράλληλα, καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή «μέσα στην καρδιά της κορύφωσης της κρίσης στον τομέα της Παιδείας φρόντισε να κατασκευάσει κομματική φιέστα δημοσίων σχέσεων και φωτογραφιών/“πλυντήριο” για τα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, συμπεριλαμβανομένης της υπουργού και των υφυπουργών, που δεν είχαν απολύτως καμία θεσμική σχέση με το θέμα της εκδήλωσης που -κατά τα άλλα- καλώς πραγματοποιούνταν».

«Κυβέρνηση, ηγεσία αρμόδιου υπουργείου και σε τοπικό επίπεδο η διαχείριση Αμπατζόγλου φέρονται απολύτως ανεύθυνα, δυναμιτίζοντας την κοινωνική και σχολική ηρεμία που απαιτείται» προσθέτει η παράταξη της κ. Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet