Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Αυθαιρεσία και αδιαφάνεια στις δημοτικές υπηρεσίες με υπογραφή… δημάρχου
Πολιτική

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Αυθαιρεσία και αδιαφάνεια στις δημοτικές υπηρεσίες με υπογραφή… δημάρχου

«Ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου πριν λίγες ημέρες αποφάσισε την μετακίνηση δημοτικής υπαλλήλου από την θέση της, της υπεύθυνης Ποιότητας του Δήμου/επικεφαλής επιθεωρήτριας εσωτερικού ελέγχου ποιότητας των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει:

Η απόφασή του αυτή είναι χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίον αντιλαμβάνεται τη διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων: δεν μας βολεύει πολιτικά η δουλειά των στελεχών του Δήμου, τα καρατομούμε και τα απαξιώνουμε.

Πρόκειται για ολοκληρωτική/ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον Δήμο, μη δημοκρατική, που συνιστά νέο κατρακύλισμα για την δημοτική αρχή. Συνιστά προσβολή για τα στελέχη του Δήμου και τη δουλειά τους.

Από την νέα αυτή διολίσθηση του κ. Αμπατζόγλου, βαθαίνει η αδιαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, καθώς και η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του, ενώ μπαίνει σε κίνδυνο η αξιοπιστία του οργανισμού που συνδέεται με τη δυνατότητα του να απορροφά κονδύλια. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet