«Με Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι» ο Γιάννης Νικολαράκος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

«Με Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι» ο Γιάννης Νικολαράκος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος

Στην «καρδιά » του Αμαρουσίου και με σύνθημα «Με πάθος και λύσεις για το Μαρούσι», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2018 η ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τον Δήμο Αμαρουσίου, του κ. Γιάννη Νικολαράκου, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

«Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου, που κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της Ερμού για να δουν και να ακούσουν τον Γιάννη Νικολαράκο σε αυτή την πρώτη τοποθέτησή του για τον Δήμο» αναφέρει η ανακοίνωση της νέας παράταξης.

«Νοιαζόμαστε για το αύριο, την ασφάλεια και το μέλλον των δημοτών και επιθυμούμε την οικονομική πρόοδο της πόλης μας. Το Μαρούσι πρέπει να έχει το μέλλον που του αξίζει, με συνεργασία και όραμα», τόνισε ο κ. Νικολαράκος και συνέχισε: «Σε αυτό το πλαίσιο ερχόμαστε να καταθέσουμε μία νέα πρόταση που εδράζεται πρωτίστως στην τεκμηριωμένη γνώση και εμπειρία μας να ακούμε, να συνεργαζόμαστε, να συνθέτουμε και να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα, μακριά από ιδεολογικές εμμονές και κομματικές ισορροπίες του χτες.  Δεν κοιτάμε τι δεν έκαναν οι άλλοι, αλλά το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, τις δουλειές μας, την πόλη μας και τελικά την ίδια μας τη ζωή.

»Πρέπει και μπορούμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί.  Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στο τραπέζι όσους αγαπούν το Μαρούσι, όσους έχουν μεγαλώσει σε αυτή τη γεμάτη προοπτικές πόλη, και θέλουν να μεγαλώσουν και τα παιδιά τους εδώ.  Όσους εργάζονται καθημερινά στο Μαρούσι, όσους ξέρουν και μπορούν να συνθέσουν λύσεις για να ξεπεράσουμε το γνωστό ανέξοδο, “δεν γίνονται αυτά τα πράγματα” και τα περιοριστικά μικροσυμφέροντα. Στην προσπάθεια που ξεκινάμε απόψε μαζί σας, μας ενδιαφέρει να συνθέσουμε λύσεις με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, να αξιοποιήσουμε χρηματοοικονομικά εργαλεία, αποδοτικά και άμεσα,  που θα μας ξεκολλήσουν από τη στασιμότητα και την απογοήτευση».

Στην ομιλία του ο κ. Νικολαράκος αναφέρθηκε στα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στην πόλη, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και στην ανάγκη αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου της πόλης προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της εμπορικής ανάπτυξης του Αμαρουσίου.

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο διακεκριμένος γυναικολόγος Τάσος Αγιοστρατίτης, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η δημοσιογράφος Κατερίνα Βουρλάκη.

Στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και η πολιτευτής της Ν.Δ. Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet