Με τους κατοίκους στα Ηπειρώτικα συνομίλησε ο Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Με τους κατοίκους στα Ηπειρώτικα συνομίλησε ο Θ. Αμπατζόγλου

Στα «Ηπειρώτικα» βρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι Νέα Εποχή, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, όπου μαζί με το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του, είχε ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή (Σχέδιο Πόλης, διευθέτηση ρέματος Σαπφούς, διανοίξεις οδών, παιδική χαρά, εκκλησία, πεζοδρόμια κ.ά.).

Ο κ. Αμπατζόγλου, αφού χαρακτήρισε τη περιοχή ως «αδικημένη», περιέγραψε τις βασικές αρχές του προγράμματος και τις προτεραιότητες για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Στο Μαρούσι της Νέας Εποχής όλες οι Γειτονιές θα αναπτυχθούν ισότιμα. Χωρίς αποκλεισμούς. Προτεραιότητά μας η αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών στις Γειτονιές που είναι «αδικημένες» καθώς και η υλοποίηση του προγράμματός μας για την κάθε περιοχή ξεχωριστά, με σεβασμό στον Πολίτη και τις Ανάγκες του. Γι αυτό το λόγο είναι σημαντικό στις εκλογές της 26ης Μαϊου να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα πως το Μαρούσι θα διοικηθεί, μόνο από τους ικανούς και άξιους με αποδεδειγμένο έργο, σχέδιο, ήθος και αγάπη για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet