Στο «The Mall Athens» περιόδευσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Στο «The Mall Athens» περιόδευσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου περιοδεία στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» στο Μαρούσι, με παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου και Χαράς Καφαντάρη. Στη δράση συμμετείχαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας, καθώς και των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, Γαλατσίου και Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας:

Η αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδεκτή σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα από τον κόσμο που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο. Οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησαν η Ελένη Αυλωνίτου και η Χαρά Καφαντάρη στάθηκαν στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μόνη ελπίδα για αναστροφή του κλίματος και έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη ευθύνη που θα αναλάβει η κυβέρνηση της Αριστεράς. Να σημειωθεί, επίσης, ότι γνώριζαν το περιεχόμενο των προγραμματικών δεσμεύσεων που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και τόνισαν ότι πρέπει πάση θυσία ο ΣΥΡΙΖΑ να καταφέρει να κυβερνήσει και να εφαρμόσει τα μέτρα που περιέχονται σε αυτές.

Αν και ήταν έκδηλη η απογοήτευση από την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της κρίσης και των κυβερνητικών πολιτικών, περιγράφοντας μάλιστα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματικοί κλάδοι, οι συνομιλητές της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την επιθυμία τους για ακόμα ισχυρότερη φωνή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να μπει η χώρα επιτέλους στον δρόμο της ανάκαμψης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet