Μ. Διακολιού: Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου φέρνει προς ψήφιση ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών
Πολιτική

Μ. Διακολιού: Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου φέρνει προς ψήφιση ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών

Η επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, Μαίρη Διακολιού, καταγγέλλει ότι η δημοτική Αρχή του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, φέρνει προς ψήφιση θέματα που αφορούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων και την επέκταση της ιδιωτικοποίησης της φύλαξης και στα δημοτικά κτήρια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κ. Μ. Διακολιού:

Τι ΄χεις Θόδωρε; Ό,τι είχες πάντα, Γιώργο!

Χωρίς έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η «νέα» διοίκηση του Δήμου του κ. Θόδωρου Αμπατζόγλου συνεχίζει απαρέγκλιτα την πολιτική του προκατόχου του, κ. Γιώργου Πατούλη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 23/10/2019, η δημοτική αρχή εισάγει προς ψήφιση θέματα που αφορούν την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας (πλύσης) των κοινόχρηστων χώρων και την επέκταση της ιδιωτικοποίησης της φύλαξης και στα δημοτικά κτήρια.

Η πρωτοβουλία αυτή λαμβάνεται χωρίς να επιδεικνύεται η παραμικρή ευαισθησία ή αλληλεγγύη στους εργαζομένους των Δήμων πανελλαδικά, που αυτές τις μέρες δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις που προβλέπονται και διευκολύνονται από το άρθρο 179 του «αναπτυξιακού» νομοσχεδίου. Μάλλον μέχρι εδώ έφταναν οι εξαγγελίες του νέου δημάρχου ότι διοίκηση και εργαζόμενοι βρίσκονται «στην ίδια πλευρά του λόφου».

Η δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή όπως πάντα, συμπαραστέκεται στα αιτήματα και τους αγώνες των εργαζομένων συμμετέχοντας στις αυριανές τους κινητοποιήσεις.

Συντασσόμαστε δε, με κάθε ανακοίνωσή τους που τάσσεται υπέρ του δημοσίου και κοινωνικού χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών διότι κάθε αντίθετη προοπτική αυξάνει το κόστος τους εις βάρος της τσέπης των Μαρουσιωτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet