Μ. Διακολιού: Ο κ. Σταθούλης δεν απαντά για την «ΑΘΜΟΝΟΝ» και τη χαριστική παράδοση στο Mall
Πολιτική

Μ. Διακολιού: Ο κ. Σταθούλης δεν απαντά για την «ΑΘΜΟΝΟΝ» και τη χαριστική παράδοση στο Mall

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, Μαίρης Διακολιού και του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου, Σπύρου Σταθούλη, για το θέμα της ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.

Μετά την πρόσφατη απάντηση του αντιδημάρχου, με αιχμές για τη συμμετοχή της κ. Διακολιού στη διοίκηση του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Τζανίκου που χειρίστηκε το θέμα της ΑΘΜΟΝΟΝ, η κ. Διακολιού παραθέτει τη δική της πλευρά, λέγοντας ότι ο κ. Σταθούλης επιχειρεί «να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα».

Ειδικότερα, η κ. Διακολιού σημειώνει:

Τα τελευταία 14 χρόνια ο κ. Σταθούλης υπογράφει τα οικονομικά του Δήμου Αμαρουσίου. Αντί να απολογείται για όσα τεράστια, κρυμμένα, «σκοτεινά» δημοτικά χρέη (μερικά μόνο από τα οποία αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου τον τελευταίο χρόνο), προσπαθεί να βγει και από πάνω! Αντί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για τα πεπραγμένα των θητειών (στις οποίες ο ίδιος συμμετείχε καθοριστικά) στη «σκοτεινή»  ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε., πετά την μπάλα στην εξέδρα.

Αυτά για την ουσία, στην οποία προσκαλούμε να προσέλθει κάποτε ο κ. Σταθούλης.

Υ.Γ.: Επί προσωπικού

Κύριε Σταθούλη, όπως γνωρίζετε, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτε. Πριν περίπου 20 χρόνια συμμετείχα σε μία δημοτική αρχή. Διαχώρισα τη σχέση μου μαζί της λόγω διαφωνίας στην τότε ασκούμενη πολιτική, ενώ δεν είχα ουδέποτε σχέση με την «ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.», όπως επίσης καλά γνωρίζετε. Την ίδια εποχή που εγώ διαχώριζα τη θέση μου, παράγοντες από άλλες παρατάξεις συνωστίζονταν για να βγουν μία φωτογραφία με τον τότε δήμαρχο Π. Τζανίκο σε γιορτές και εκδηλώσεις, και «τρύπωναν» στο γραφείο του, όπου κάθονταν επί ώρες, όπως επιπλέον πολύ καλά γνωρίζετε. Εκπλήσσομαι λοιπόν που προσπαθείτε να με ταυτίσετε, τώρα, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, με εκείνους που -όπως λέτε- εφάρμοζαν «πολιτικές που χρέωσαν την ΑΘΜΟΝΟΝ». Αντί να προσπαθείτε επί ματαίω εις βάρος μου, μήπως θέλετε να μας πείτε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ βγήκαν επιπλέον κερδισμένοι αυτοί που κατηγορείτε, από τις επιλογές σας, κατά τη θητεία σας στη δημοτική αρχή Πατούλη και στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΘΜΟΝΟΝ;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet