Μ. Διακολιού: Πολιτικός χαμαιλεοντισμός Καραμέρου ή, μήπως, πολιτική εξαπάτηση;
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Μ. Διακολιού: Πολιτικός χαμαιλεοντισμός Καραμέρου ή, μήπως, πολιτική εξαπάτηση;

Για «πολιτικό χαμαιλεοντισμό», αλλά και απόπειρα «πολιτικής εξαπάτησης» κατηγορεί τον κ. Γιώργο Καραμέρο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι, η υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, Μαίρη Διακολιού.

Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση στήριξης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μεταξύ των οποίων και αυτή του κ. Καραμέρου, η κ. Διακολιού απαριθμεί σειρά γεγονότων που – κατά τη γνώμη της – δείχνουν τους στενούς δεσμούς μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ο μέχρι πρόσφατα (λίγους μόλις μήνες) αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης της κ. Δούρου, κ. Καραμέρος, σήμερα, ως υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, προσπαθεί να πείσει ότι είναι ακομμάτιστος.

Δυστυχώς για εκείνον, όμως, τη θέση του αυτή την στηρίζουν μόνο οι δικές του εξαγγελίες, καθώς τα γεγονότα λένε άλλα:

  • Ο κ. Καραμέρος ουδέποτε αντιτάχθηκε, έστω και με δήλωση, (πόσο μάλλον με έγκαιρη παραίτηση) στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα τις στήριξε όλες, ως αντιπεριφερειάρχης της κ. Δούρου και αμειβόταν για αυτό με τον μισθό του.
  • Ο κ. Καραμέρος, ήδη προ τριμήνου, παρουσιάστηκε από την εφημερίδα ΑΥΓΗ ως ο υποψήφιος δήμαρχος που προτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.
  • Ο κ. Καραμέρος ήρθε σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του τα πιο «λαμπερά» τοπικά του στελέχη, τους κ.κ. Κούκουζα και Μπούρα και όχι μόνο.
  • Ο κ. Καραμέρος, έλαβε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν απόφασης της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, όπως το 2014 την είχε λάβει ο κ. Μαγιάκης.
  • Ο κ. Καραμέρος, μόλις πριν λίγες μέρες, ονοματίστηκε από επίσημη ανακοίνωση του γ.γρ. ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη ως «εκλεκτός» του κόμματος στο Μαρούσι.
  • Ο κ. Καραμέρος χαιρετίζει εκδήλωση στις 14/5/2019 στο θέατρο «Διθύραμβος» στο Μαρούσι, με ακροατήριο όλα τα στελέχη της τοπικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον κ. Ζαχαριάδη, δ/ντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του).

Σε όλα αυτά ο κ. Καραμέρος, εντελώς αντιφατικά προς τις ανωτέρω πολιτικές του επιλογές (π.χ. να συνεννοηθεί με ΣΥΡΙΖΑ για να διαμορφώσει το ψηφοδέλτιό του), απαντά με ανακοινώσεις με τις οποίες αρνείται την κομματική ανάμιξη του συνδυασμού του, χωρίς όμως να ζητά σε καμία από αυτές να ανακληθεί το όνομά του από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον πολιτικό αυτό χαμαιλεοντισμό, όπου ο κ. Καραμέρος από τη μία ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώνει το όνομά του και από την άλλη δηλώνει ανεξάρτητος, απειλώντας με μηνύσεις τους bloggers και τα sit,e αλλά όχι τον κ. Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ,προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες για να πετύχει τον στόχο του για την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου.

Κι όλα αυτά υπό την εκκωφαντική σιωπή των υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ του συνδυασμού του.

ΕΜΕΙΣ:

Καταδικάζουμε την ηγεσία του συνδυασμού του κ. Καραμέρου και του ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει (όπως επίσης και τις ηγεσίες κάθε κομματικού ή κρυφοκομματικού δημοτικού συνδυασμού) που παραπλανούν με επικοινωνιακά παιχνίδια τους απλούς ψηφοφόρους, τους οποίους τιμούμε και σεβόμαστε.

Καλούμε τους πολίτες του Αμαρουσίου να συστρατευτούν με το συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ», που με εντιμότητα, συνέπεια και μαχητικότητα διεκδικεί το πραγματικό συμφέρον τους, μακριά από επικοινωνιακά τερτίπια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet