Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Θα συμβάλλω για την ευόδωση του έργου της νέας δημοτικής Αρχής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Θα συμβάλλω για την ευόδωση του έργου της νέας δημοτικής Αρχής

Τη θετική συμβολή της στο έργο του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, και της νέας διοίκησης του Δήμου κατέθεσε η δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, εκλεγμένη με την παράταξη Μαρούσι Μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, κατά τις διαδικασίες για την ανάδειξη του προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Κατά τις δημαιρεσίες, η κ. Πατούλη, σε σύντομο μήνυμά της, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε όλοι εδώ για να εκπροσωπήσουμε με τρόπο εποικοδομητικό και ωφέλιμο το συμφέρον της πόλης και των Μαρουσιωτών. Η μόνη ωφέλιμη δίοδος προς αυτή την κατεύθυνση είναι η σύνθεση των απόψεων και ο ειλικρινής διάλογος. Προσωπικά, τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, με πνεύμα σύνθεσης, συνεργασίας, συναίνεσης και ενότητας για την ευόδωση του έργου της νέας δημοτικής Αρχής του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, με θετικό πρόσημο για την πόλη μας. Γόνιμη και δημιουργική θητεία σε όλους τους συναδέλφους αιρετούς».

Η κ. Πατούλη συνεχάρη τους συναδέλφους της αιρετούς για την εκλογή τους στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet