Ν. Γαρδέλης: Να ανασταλεί το μέτρο της υποχρεωτικής διά ζώσης παρακολούθησης των Δ.Σ.
Κοινωνία

Ν. Γαρδέλης: Να ανασταλεί το μέτρο της υποχρεωτικής διά ζώσης παρακολούθησης των Δ.Σ.

Αντίθετος με την απόφαση του υπουργείου για την υποχρεωτική παρακολούθηση των Δημοτικών Συμβουλίων διά ζώσης δηλώνει ο Ν. Γαρδέλης, επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι Μπορείς, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα της παρακολούθησης των συνεδριάσεων μέσω διαδικτύου.

Σε επιστολή του προς τον δήμαρχο της πόλης, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αμαρουσίου και τους δημοτικούς συμβούλους ο κ. Γαρδέλης αναφέρει:

«Η συνεχής άνοδος των κρουσμάτων, τα κατ΄ εξακολούθηση κρούσματα στο δημοτικό μας κατάστημα και οι συνεχείς απολυμάνσεις θεωρώ ότι αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα της διεξαγωγής των Δ.Σ στο δημαρχείο και μάλιστα σε αίθουσα που θα αριθμεί 50 άτομα, με την υποχρεωση οι δημοτικοί σύμβουλοι να φορούν μάσκες επί τουλάχιστον πέντε ώρες.

Φαντάζει αδιανόητο όταν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη έξαρση της πανδημίας να δίνεται η δυνατότητα της παρακολούθησης στους δημοτικούς συμβούλους διαδυκτιακώς των Δ.Σ και τώρα που τα κρούσματα αυξάνονται δραματικά να είναι υποχρεωτική η δια ζώσης συνεδρίαση.

Θεωρώ ότι θα πρέπει κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι να αποσταλεί ένα μήνυμα προς το αρμόδιο υπουργείο έτσι ώστε να ανασταλεί το μέτρο της υποχρεωτικής παρακολούθησης στην αίθουσα του Δ.Σ και να δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης διαδυκτιακώς οσότου θα υπάρξει κάμψη της πανδημίας.

Είναι επιβεβλημένη, κατά την άποψη μου, μία απόφαση του Δ.Σ., η οποία να αποσταλεί και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, καθώς και στο αρμόδιο υπουργείο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet