Πάνος Βραχνός και Νίκος Πέππας δίνουν τα χέρια και ακολουθούν… Καθαρή Γραμμή
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Πάνος Βραχνός και Νίκος Πέππας δίνουν τα χέρια και ακολουθούν… Καθαρή Γραμμή

Ο στενός συνεργάτης του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και πρόεδρος της Κονωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, συστρατεύεται με την παράταξη Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή και κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Πάνου Βραχνού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζω τη συμμετοχή του Nίκου Πέππα στον συνδυασμό μας Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή. Μετά και τη δημόσια δήλωσή του, νομίζω ότι θα αδικούσα την εκφαινομένη όχι μόνο πρόθεσή του, αλλά και την αδιαμφισβήτητη διάθεσή του να συνεισφέρει για πολλοστή φορά στα κοινά, όπως κάνει άλλωστε τόσα χρόνια, κάτι που οι πολίτες εκτιμούν και ανάλογα και διαρκώς επιβραβεύουν, τον επιβραβεύουν. 

»Θα παραμείνω σιωπηλός διαβάζοντας τη δήλωσή του και μαζί με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου, θα επισημάνω μόνο και θα σταθώ στην ανάγκη παρουσίας όλων στην εκδήλωσή μας στις 19 Ιανουαρίου 2019 για την παρουσίαση του συνδυασμού μας.

»Ο Νίκος Πέππας με παρακάλεσε ως επικεφαλής της παράταξής μας, να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους του – και τον καθένα ξεχωριστά – για τον αγώνα που από κοινού θα δώσουμε. Θέλω και ο ίδιος, προ της εναρκτήριας εκδήλωσης, να σφίξω το χέρι όλων, εκδηλώνοντας τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για τη συμμετοχή τους.

»Πάμε κοιτώντας την επόμενη μέρα, έχοντας στο μυαλό μας την ανάγκη να συνεχίσουμε όλοι μαζί με μια φωνή, που μεταφράζεται σε μία δράση, σεβασμό σε όλους τους συμμετέχοντες  υποψηφίους απ’ όπου και για όποιο λόγο και αν εκκινούνται και με μοναδικό στόχο την επίλυση των καθημερινών και όχι μόνο προβλημάτων της πόλης μας.

»Αγαπητέ Νίκο ευχαριστώ θερμά για την τιμή να συστρατευτείς μαζί μας. Καλή επιτυχία».

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες του Αμαρουσίου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας δήλωσε:

«Φίλες και φίλοι,

»Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου χρόνου θα ήθελα να απευθύνω στην καθεμιά και τον καθένα σας ξεχωριστά τις ειλικρινείς ευχές μου για υγεία και επιτυχία, ατομική και οικογενειακή. Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2019 είναι χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων δημοτικών αρχών. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο θα ήθελα με την ανακοίνωσή μου αυτή να γνωστοποιήσω τις απόψεις μου και να ξεκαθαρίσω την θέση μου.

»Βρίσκομαι αρκετά χρόνια πια στη θέση του δημοτικού συμβούλου και έχω υπηρετήσει τον Δήμο Αμαρουσίου από σημαντικές θέσεις ευθύνης. Η εμπειρία μου αυτή με έχει βοηθήσει να καταλήξω σε συμπεράσματα για το πώς πρέπει κανείς να πολιτεύεται στον τόπο του, τι είναι σημαντικό και τι όχι. Έχω την άποψη ότι εκείνο που μετρά περισσότερο είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις με τους συνεργάτες και ασφαλώς, η φιλική και σε κάθε περίπτωση ανθρώπινη σχέση με τους πολίτες, προκειμένου με συνεννόηση, να δίνονται λύσεις στα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα.

»Ένα είναι σίγουρο: ότι το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει νόημα να υπακούμε είναι το Μαρούσι. 

»Δεν χρειαζόμαστε ούτε τη μικροπολιτική σκοπιμότητα, ούτε τους “μπλε”, “κόκκινους” και “πράσινους” χάρτες των εκλογών. Δεν βοηθούν σε τίποτε τη ζωή μας.

»Στις 31 Αυγούστου 2019 θα ολοκληρώσει την παρούσα θητεία της η δημοτική Αρχή με επικεφαλής δήμαρχο τον κ. Γ. Πατούλη. Μέχρι το τέλος της θητείας μας, όλα τα μέλη της παρούσας δημοτικής Αρχής είμαστε υποχρεωμένοι να εργαζόμαστε καθημερινά για την ολοκλήρωση του έργου μας και στον χρόνο που περισσεύει θα πρέπει να ασχοληθούμε με τις νέες εκλογές.

»Ο ίδιος ο κ. Γ. Πατούλης, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, δεν θα είναι υποψήφιος για το πρώτο αξίωμα της πόλης. Νιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια για τη συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα τελευταία χρόνια, αναθέτοντάς μου ευθύνες για πολύ σημαντικές δημοτικές υπηρεσίες που αφορούσαν άμεσα τους πολίτες του Αμαρουσίου. Επίσης, του εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στους νέους στόχους του. 

»Με κριτήρια: τη συνεχή ανοδική πορεία της πόλης μας τα τελευταία χρόνια, τον σεβασμό σε εκείνες και εκείνους που συνεργαστήκαμε, τη συνέχεια, αλλά και τον αναγκαίο εμπλουτισμό του πολιτικού έργου που συντελέσθηκε, αλλά εξίσου, την εκτίμηση από την πολύχρονη συναδελφική συνεργασία και προσωπική φιλία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Βραχνό, ενημερώνω ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής, Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή. 

»Με εργασία και σοβαρότητα νομίζω ότι είναι εφικτό να προσφέρουμε στην πόλη και τους πολίτες της ακόμη καλύτερες υπηρεσίες σε μία εποχή που τις έχουν ανάγκη.

»Σας προσκαλώ και εγώ να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του Συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή που θα γίνει στο κινηματοθέατρο “ΔΙΑΝΑ” (Περικλέους 14 – πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 11:00 π.μ.».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet