Παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους του ο Γ. Νικολαράκος
Πολιτική

Παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους του ο Γ. Νικολαράκος

Τον συνδυασμό του, Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Την εκδήλωση άνοιξαν δύο φίλοι του Γιάννη Νικολαράκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ παρέμβαση έκανε και ο κ. Μπάμπης Μελισάρης, καθηγητής του Γ. Νικολαράκου από το Γυμνάσιο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου περιέγραψε τους βασικούς αναπτυξιακούς πυλώνες της πρότασής του. Αυτοί είναι, όπως είπε, αποτέλεσμα συζητήσεων, αναλύσεων και μελετών, που έχουν γίνει από την ομάδα του συνδυασμού, μέσα από καθημερινές επαφές και συνεργασία με τους πολίτες από όλες τις γειτονιές της πόλης, καθώς και με σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι.

«Το όραμά μας είναι να κάνουμε ολόκληρο το Μαρούσι μία πόλη πρότυπο, που θα δίνει ευκαιρίες για δημιουργία και προκοπή και που εμείς, οι γονείς μας και τα παιδιά μας θα θέλουμε και θα μπορούμε να ζούμε εδώ, με ασφάλεια και χαμόγελο» τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Νικολαράκος παρουσίασε τους υποψηφίους τού συνδυασμού.

«Ενώνουμε όλο το Μαρούσι. Για μας δεν υπάρχει μόνο το κέντρο της πόλης και ό,τι βρίσκεται γύρω του. Υπάρχει και το Πολύδροσο και το Ψαλίδι και ο Παράδεισος Αμαρουσίου και τα Καρπάθικα. Κάθε περιοχή, που ανήκει στον Δήμο Αμαρουσίου, έχει για εμάς την ίδια βαρύτητα. Έχουμε ήδη προετοιμάσει καινοτόμες πρωτοβουλίες για την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας και την ενίσχυση των προοπτικών που έχει το Μαρούσι μας για όλους» σημείωσε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet