Προεκλογικές συγκεντρώσεις Λαϊκής Συσπείρωσης σε Νέο Μαρούσι και Ηπειρώτικα
Πολιτική

Προεκλογικές συγκεντρώσεις Λαϊκής Συσπείρωσης σε Νέο Μαρούσι και Ηπειρώτικα

Προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Νέο Μαρούσι και Ηπειρώτικα πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής Νέο Μαρούσι μίλησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου, Θανάσης Φωτόπουλος, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Θανάσης Φωτόπουλος τόνισε τις διεκδικήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσής της σε Δήμο και Περιφέρεια, αλλά και ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, ώστε, όπως ειπώθηκε, «να μπαίνουν περισσότερα εμπόδια στις αντιλαϊκές πολιτικές, που εφαρμόζονται και μέσα από τους δήμους, ώστε να δοθεί μια ενιαία απάντηση από τα λαϊκά στρώματα». Η παράταξη δεσμεύτηκε ότι, «όπως και το προηγούμενο διάστημα, θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής και θα αγωνίζεται μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τους κατοίκους για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Θανάσης Φωτόπουλος, μίλησε και στα Ηπειρώτικα.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Γιώργος Τάσσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναφέροντας την ανάγκη να ενισχυθεί σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση. Ανέδειξε τα κριτήρια με τα οποία θα πρέπει να ψηφίσουν, αλλά και να παλεύουν τα λαϊκά στρώματα και ιδιαίτερα η νεολαία.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet