Π. Κούκουζας: Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην αναβάθμιση του Δ.Σ. Αμαρουσίου
Πολιτική

Π. Κούκουζας: Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην αναβάθμιση του Δ.Σ. Αμαρουσίου

Τους στόχους που θα επιδιώξει κατά τη θητεία του ως αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου εκθέτει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Πέτρος Κούκουζας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την εκλογή στις πρόσφατες δημαιρεσίες.

Στη σχετική δήλωσή του, ο νέος αντιπρόεδρος του Σώματος δηλώνει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας, ανεξάρτητα από την ψήφο σας στη διαδικασία εκλογής του προεδρείου, για την τιμή που μου κάνετε και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε για τη θέση του αντιπροέδρου του σώματος.

Από αυτή τη θέση θα προσπαθήσω για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με την έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων, την προσυνεννόηση για τα θέματα εντός και εκτός ημερήσιας διάταξης και για τα τυχόν ψηφίσματα, ώστε να μην αιφνιδιάζεται το Σώμα.

Σκοπός μου είναι, ενεργώντας θεσμικά και με αντικειμενικότητα, σε μια έντιμη συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου, τα οποία συγχαίρω για την εκλογή τους, να μεριμνήσω επίσης και για την κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων των παρατάξεων της μειοψηφίας εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και πάλι σας ευχαριστώ και εύχομαι να έχουμε μια ήρεμη, με γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση, θητεία.   

Πέτρος Κούκουζας

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet