Π. Σαγρής, Μ. Καρανάσιου και Γ. Κορομπίλης «αδειάζουν» τον Κ. Βλάχο για την προσχώρησή του στην παράταξη Καραμέρου
Πολιτική

Π. Σαγρής, Μ. Καρανάσιου και Γ. Κορομπίλης «αδειάζουν» τον Κ. Βλάχο για την προσχώρησή του στην παράταξη Καραμέρου

«Αδειάζουν» τον επικεφαλής της παράταξή τους, Μαρούσι η Πόλη μας, Κώστα Βλάχο, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Σαγρής, Μαίρη Καρανάσιου και Γιάννης Κορομπίλης, για την επιλογή του να κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Γιώργου Καραμέρου.

Όπως λένε στην ανακοίνωσή τους, η κίνηση του κ. Κ. Βλάχου είναι προσωπική επιλογή του και δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη της δημοτικής παράταξης, η οποία και θα προχωρήσει με συλλογικές διαδικασίες στην απόφαση για το τι θα πράξει στις εκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των τριών δημοτικών συμβούλων:

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Μαρούσι η Πόλη μας κ. Κώστας Βλάχος, με τη συναίνεσή του, ανακοινώθηκε από άλλον συνδυασμό ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η συμπόρευσή του με τον συγκεκριμένο συνδυασμό αφορά αποκλειστικά και μόνο προσωπική του επιλογή, δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη της δημοτικής μας παράταξης και δεν δεσμεύει τα υπόλοιπα μέλη της.

Μέχρι τις εκλογές εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε την εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες του Μαρουσιού.

Με συλλογικές διαδικασίες θα προχωρήσουμε στη λήψη αποφάσεων για την πορεία του συνδυασμού μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Παναγιώτης  Σαγρής

Μαίρη Καρανάσιου

Γιάννης Κορομπίλης                                               

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet