Στην παράταξη Αμπατζόγλου ο Δημήτρης Σμυρνής
Πολιτική

Στην παράταξη Αμπατζόγλου ο Δημήτρης Σμυρνής

Με τον συνδυασμό Νέα Εποχή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου συστρατεύεται ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε τη συστράτευση με τον συνδυασμό μας του Δημήτρη Σμυρνή, δικηγόρου, δημοτικού συμβούλου και πρ. αντιδημάρχου.

»Ο Δημήτρης Σμυρνής θα βοηθήσει αποφασιστικά τη συλλογική μας προσπάθεια για τη Νέα Εποχή στο Μαρούσι.

»Ο συνδυασμός μας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πρόγραμμα, προχωρά σε μία νικηφόρα πορεία, που εκφράζει το σύνολο της Μαρουσιώτικης κοινωνίας».

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ. Σμυρνής, απευθυνόμενος προς τους δημότες Αμαρουσίου, δήλωσε:

«Συνδημότες – συνδημότισσες,

»Αγαπητές φίλες και φίλοι,

»Η αγάπη και το πάθος για τη γενέτειρά μου, το Μαρούσι, με ώθησε εδώ και εννέα χρόνια στην ενασχόλησή μου με τα κοινά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, σαν ελάχιστη προσφορά μου στην πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας.

»Αυτά αποτέλεσαν και αποτελούν το μοναδικό κριτήριο και εφαλτήριό μου για να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ με πίστη και συνέπεια τον θεσμό και τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάντα στο πλαίσιο του Δήμου Αμαρουσίου.

»Με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, που εκφράσθηκε μέσω της ψήφου σας σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις το 2010 και το 2014.

»Από πλευράς μου, εκτιμώντας την πολυετή προτίμηση σας προς το πρόσωπό μου, και μετά από ώριμη σκέψη και αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της χώρας μας και της δημιουργικής σταθερότητας που πρέπει να έχει ο Δήμος τα προσεχή έτη, να εξακολουθήσω να συμμετέχω ενεργά στα δημοτικά δρώμενα, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαΐου, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου την παράταξη Μαρούσι Νέα Εποχή με επικεφαλής τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

»Με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσω να είμαι αντάξιος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet