Στη Νέα Εποχή οι Στ. Θεοδωράκης και Γ. Ξεζωνάκης από το Ποτάμι
Πολιτική

Στη Νέα Εποχή οι Στ. Θεοδωράκης και Γ. Ξεζωνάκης από το Ποτάμι

Στον συνδυασμό Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, προσχώρησαν δύο στελέχη από το «Ποτάμι» και συγκεκριμένα ο κ. Σταύρος Μ. Θεοδωράκης και ο κ. Γιώργος Ξεζωνάκης, οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα ως δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τα στελέχη του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και Γιώργο Ξεζωνάκη.

»Ο Σταύρος Θεοδωράκης, πολιτικός μηχανικός, μελετητής σημαντικών έργων, καθώς και υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής «Αστικό Περιβάλλον και Πολεοδομία» και ο Γιώργος Ξεζωνάκης, οικονομολόγος που έχει διατελέσει στέλεχος μεγάλων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα και μέλος του Δ.Σ. Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου καθώς και μέλος του Δ.Σ. της «Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου».

»Η παρουσία τους είναι τιμή για μας και δίνει ιδιαίτερο δυναμισμό στην προσπάθειά μας που διαρκώς αγκαλιάζεται από ευρύτερους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους.

»Προχωράμε δυνατά για το Μαρούσι της Νέας Εποχής».

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δήλωσαν:

«Στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης της Τοπικής Οργάνωσης  του Κινήματος μας, Το Ποτάμι, εντασσόμαστε σήμερα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Νέα Εποχή – Για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη.

»Συστρατευόμαστε στην προσπάθεια του Θεόδωρου Αμπατζόγλου γιατί πιστεύουμε πως θα είναι ένας αποτελεσματικός και δημιουργικός δήμαρχος για το Μαρούσι.

»Ενώνουμε μαζί του δυνάμεις για να προστατέψουμε όσα καλά έχουν γίνει και φιλοδοξούμε να εκλεγούμε για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πολιτικές που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet