Στο Πολύδροσο ο Θ. Αμπατζόγλου
Πολιτική

Στο Πολύδροσο ο Θ. Αμπατζόγλου

Επίσκεψη στο Πολύδροσο πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι Νέα Εποχή, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μαζί με το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του, όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και αναλύθηκαν άξονες του προγράμματος του συνδυασμού που αφορούν σε κυκλοφοριακό, όμβρια ύδατα και αντιπλημμυρικά, σχέδιο πόλης και δημοτική αστυνομία.

Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των συναντήσεων με πολίτες της περιοχής του Πολυδρόσου δήλωσε:

«Προτεραιότητά μας είναι η καθημερινότητα των πολιτών. Εκεί κρίνεται η συνέπειά μας και η ανταπόκριση στις πραγματικές ανάγκες με πραγματικές λύσεις. Γι αυτό το λόγο συνομιλούμε συνεχώς με όλους τους δημότες σε όλες τις γειτονιές και καταγράφουμε όλα τα θέματα που θα αντιμετωπίσουμε από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η διαβούλευση είναι μία διαρκής διαδικασία και στο πρόγραμμά μας περιγράφεται το δικό μας μοντέλο διοίκησης του Δήμου, όπου ο πολίτης είναι ο πρωταγωνιστής. Δεν είναι ένα σύνθημα αλλά μία προϋπόθεση και συνθήκη απαραίτητη για την ευημερία και την ανάπτυξη στο Μαρούσι της Νέας Εποχής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet