Συγχαρητήρια Πάνου Βραχνού στον νικητή των εκλογών στον Δήμο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου
Πολιτική

Συγχαρητήρια Πάνου Βραχνού στον νικητή των εκλογών στον Δήμο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την εκλογική νίκη του Θεόδωρου Αμπατζόγλου στον Δήμο Αμαρουσίου εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, στην οποία και αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο του Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την εκλογή του, κάτι που έπραξα άλλωστε ήδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του. 

»Με την ελπίδα ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που υποδεικνύουν σαρωτικές παρεμβάσεις και αλλαγές για το καλό του Δήμου ελπίζω, όπως άλλωστε είπα και στον κ. Αμπατζόγλου, να ξεκινήσει μία νέα εποχή για το Μαρούσι. Δηλώνω απερίφραστα ότι αυτά που αποτέλεσαν προεκλογικές μου δηλώσεις και δεσμεύσεις θα είναι από τη δική μου θέση και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, η βάση για περαιτέρω διάλογο και διεκδίκηση όλων όσων αξίζουν οι πολίτες του Αμαρουσίου.

»Θα είμαι ξεκάθαρα μπροστά με την ίδια διάθεση για προσφορά και σε κάθε περίπτωση αρωγός για πρωτοβουλίες στήριξης και ενίσχυσης της κοινωνίας του Αμαρουσίου. Πάντα με άξονα τον σχεδιασμό και τη στρατηγική που πρότεινα ως επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή. 

»Με ξεκάθαρες σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες, αλλά και διάθεση συνεργασίας, ελπίζουμε να ξημερώσει μία νέα ημέρα για το Μαρούσι. 

»Εμείς θα είμαστε παρόντες με ξεκάθαρη δυναμική και χωρίς να παρεκκλίνουμε από σταθερές και απόψεις που διατυπώσαμε. Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί με διάλογο και συνεργασία να δώσουμε αυτά που οφείλουμε στο Μαρούσι μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet