Συνάντηση Γ. Πατούλη με νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σάμου
Πολιτική

Συνάντηση Γ. Πατούλη με νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σάμου

Θέματα διαδημοτικής συνεργασίας και ανάπτυξης, με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στο Μαρούσι και στη Σάμο, εξετάσθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, συζητήθηκαν οι σημαντικές προκλήσεις σε αυτοδιοικητικό και περιφερειακό επίπεδο, με την ευκαιρία της έναρξης από τις αρχές Σεπτεμβρίου της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου 2014 -2019, καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σάμου εξέφρασε τη βούλησή του προς τον κ. Γ. Πατούλη για την παροχή από τον Δήμο Αμαρουσίου της τεχνογνωσίας και των καλών πρακτικών του σε επίπεδο λειτουργίας υπηρεσιών και υποδομών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Σάμου.

Με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα παρέχει προς τον Δήμο της Σάμου και τους κατοίκους της την αμέριστη υποστήριξή του, ο κ. Γ. Πατούλης πρότεινε η συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων να επεκταθεί και στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και οι δύο πόλεις φέρουν μακρά πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο προς τον δήμαρχο Σάμου το ιστορικό λεύκωμα της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet