Συνάντηση Μ. Πατούλη-Σταυράκη με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση Μ. Πατούλη-Σταυράκη με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου

Με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων «Νίκος Καπετανίδης» Αμαρουσίου συναντήθηκε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου και συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με τη στήριξη του πολιτιστικού έργου του Συλλόγου και την αναβάθμιση των προσφερόμενων προγραμμάτων του.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους, η κ. Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο Δημήτρη Κοσμίδη, που μέσα από τη δραστηριοποίησή του, ο Σύλλογος κρατά ζωντανή την ποντιακή μνήμη και παράδοση. Ακούγοντας μία σειρά από θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία, αλλά και την αναβάθμιση του πολιτιστικού τομέα του Συλλόγου, η κ. Πατούλη δεσμεύτηκε ως συνδυασμός να αναλάβει μία σειρά από πρωτοβουλίες για τη στήριξη του έργου του.

«Η προσφορά σας στη διατήρηση ζωντανής της μνήμης του ποντιακού ξεριζωμού, των παραδόσεων και της πολιτιστικής ταυτότητας των Ελλήνων του Πόντου, είναι ανεκτίμητη για τους συμπατριώτες σας, για την πόλη μας αλλά και για όλους εμάς τους Έλληνες. Μας γεμίζει με αισθήματα ευγνωμοσύνης και μαζί ευθύνης ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να συνεχίσουμε ναβρισκόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου, “θεματοφύλακα” του ποντιακού στοιχείου της πόλης. Στον συνδυασμό Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου ο πολιτισμός και η διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας είναι προτεραιότητά μας, και ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου παράγει σημαντικό έργο που μας τιμά και μας κάνει όλους υπερήφανους. Θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό σας, στηρίζοντας το έργο σας, να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού έργου του Συλλόγου. Στις προτεραιότητές μας είναι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να αναβαθμίσουμε τον χώρο όπου πραγματοποιούνται τα χορευτικά προγράμματα του Συλλόγου, για να εμπλουτίσουμε τα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματά του με νέα, θεατρικής αγωγής και εκμάθησης της ποντιακής γλώσσας, προσφέροντας στους νέους μας κίνητρα για να αγκαλιάσουν περισσότερο την ποντιακή παράδοση και ιστορία».

Προ ημερών η κ. Πατούλη είχε παρευρεθεί και στην εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που είχε διοργανώσει η Νεανική Εστία Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet