Συναντήσεις προέδρου Ομίλου για την UNESCO Β.Π. με θεσμικούς εκπροσώπους στις Βρυξέλλες
Κοινωνία

Συναντήσεις προέδρου Ομίλου για την UNESCO Β.Π. με θεσμικούς εκπροσώπους στις Βρυξέλλες

Συναντήσεις εργασίας με θεσμικούς εκπροσώπους στις Βρυξέλλες για τη χάραξη στρατηγικών και την ανάπτυξη συνεργιών για την προώθηση των ανθρωπιστικών αρχών της UNESCO είχε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Συγκεκριμένα, για το έργο του Ομίλου και την προοπτική περαιτέρω δικτύωσής του στους τομείς ενδιαφέροντός του, η κ. Πατούλη-Σταυράκη συζήτησε με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενώ σχέδια για την ανάληψη δράσεων στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος στο πλαίσιο της προώθησης ενός μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης, εξετάστηκαν στη συνάντησή της με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Δημήτρη Φατούρο.

Με την ευκαιρία των επαφών της στις Βρυξέλλες για την προώθηση των στόχων του Ομίλου, η κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη δήλωσε:

«Με όραμα, σχέδιο και έμπνευση επενδύουμε στη νέα γενιά και στη δημιουργία των πολιτών του “αύριο”. Μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δράσεων και πρωτοβουλιών στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, βάζουμε τις βάσεις για την οικοδόμηση μίας κοινωνίας βιώσιμης ανάπτυξης στα πρότυπα των πανανθρώπινων ιδανικών που υπηρετούν η UNESCO και ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet