ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου: «Σε σας ταιριάζει η λογική του χθες κ. Πατούλη»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου: «Σε σας ταιριάζει η λογική του χθες κ. Πατούλη»

Ως μία «δημοτική κίνηση στην οποία συμμετέχουν πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτηρίζει την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, θέλοντας να βάλει τέλος στις ανακοινώσεις του γραφείου Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου που εμπλέκουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην «κόντρα» μεταξύ διοίκησης και μείζονος μειοψηφίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου κατηγορεί τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για «παλαιοκομματικές πρακτικές του παρελθόντος», όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ταιριάζει η λογική του χθες

Ο δημοτικός συνδυασμός «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» δεν είναι κομματική οργάνωση αλλά ανεξάρτητη δημοτική κίνηση. Σε αυτήν συμμετέχουν ισότιμα προοδευτικοί πολίτες, ανάμεσά τους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία αυτής της δημοτικής κίνησης στο Μαρούσι και η συνέπεια του έργου της εμπνέει βαθιά εμπιστοσύνη για τη δημοκρατικότητα των διαδικασιών με τις οποίες λειτουργεί.

Θυμίζουμε στον κ. Πατούλη ότι αντίθετα ο ίδιος ως δήμαρχος Αμαρουσίου δεν σέβεται τον θεσμικό του ρόλο. Δεν τον σέβεται, όταν χρησιμοποιεί αυθαίρετα το γραφείο Τύπου του Δήμου αφενός εν είδει προσωπικού του γραφείου πολιτικής προβολής, αφετέρου για αήθεις και απρόκλητες επιθέσεις εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν αφορούν τον αυτοδιοικητικό θεσμό.

Ας μπει ένα τέλος σε αυτές τις λογικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που εκφράζει το νέο που θα αντικαταστήσει σύντομα το μνημονιακό και παλαιοκομματικό σύστημα που καταρρέει. Αυτή η πολιτική δύναμη που εξασφαλίζει το αύριο του τόπου αφήνει τον κ. Πατούλη να διεκδικεί την ιδιότητα του γνήσιου εκπροσώπου των παλαιοκομματικών πρακτικών του παρελθόντος. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet