Τον Γιώργο Καραμέρο στηρίζει η παράταξη Όλοι Μαζί για το Μαρούσι
Πολιτική

Τον Γιώργο Καραμέρο στηρίζει η παράταξη Όλοι Μαζί για το Μαρούσι

Τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο, επικεφαλής της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι, στηρίζει η παράταξη Όλοι Μαζί για το Μαρούσι, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Τα μέλη της δημοτικής κίνησης Όλοι Μαζί για το Μαρούσι, όπως έπρατταν από το 2002 μέσα από τις παρατάξεις Κόντρα στον Καιρό και Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, συνεχίζουν και μέσω της δημοτικής κίνησης Όλοι Μαζί για το Μαρούσι, με την ίδια συνέπεια, να βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους πολίτες του Αμαρουσίου, καταθέτοντας προτάσεις για την πρόοδο της πόλης, αλλά και αναδεικνύοντας στον δημόσιο διάλογο τα διαρκώς αυξανόμενα προβλήματά της.   

Κοινός στόχος όλων των μελών της κίνησης είναι το Μαρούσι να προχωρήσει μπροστά και να γυρίσει επιτέλους σελίδα. Είναι ανάγκη η πόλη μας να στρέψει ξανά το βλέμμα της στους πολίτες της, να σταθεί δίπλα τους στα ζητήματα καθημερινότητας, εστιάζοντας στην παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, να δημιουργήσει διευρυμένα δίκτυα αλληλεγγύης, αλλά και προϋποθέσεις οικονομικής ανάπτυξης με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο.

Σεβόμενοι τις αποφάσεις της ιδρυτικής συνέλευσης της κίνησης, για τη δημιουργία μιας ευρείας κοινωνικής και προοδευτικής συμμαχίας με αυτοδιοικητικό πρόσημο, αξιολογήσαμε την υφιστάμενη κατάσταση και με γνώμονα το καλό της πόλης υποστηρίζουμε την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet