Το μεταναστευτικό ζήτημα συζητήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης του Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου
Πολιτική

Το μεταναστευτικό ζήτημα συζητήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης του Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μαρουσιώτικος Κύκλος Διαλόγου, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό περιοδικό metarithmisi.gr, με θέμα «Το μεταναστευτικό ζήτημα».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μόλις μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν στην Ελλάδα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης και ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Σωτήρης Σέρμπος τοποθετήθηκαν σχετικά με τις σημερινές συνθήκες που αφορούν τις μεταναστευτικές ροές στην περιοχή μας και συζητήθηκαν οι πολιτικές θέσεις των κομμάτων, αλλά και η θέση της Ευρώπης στο συγκεκριμένο θέμα.  

Την εκδήλωση και τη συζήτηση με το κοινό που ακολούθησε συντόνισε ο εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού metarithmisi.gr Γιάννης Μεϊμάρογλου. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου ο κ. Κώστας Κανελλάκης, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρ. αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης. Μήνυμα έστειλε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη συνάντηση. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet