Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Νέα Εποχή η Φανή Λέκκα
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Νέα Εποχή η Φανή Λέκκα

Με την παράταξη Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, συστρατεύεται η κ. Φανή Λέκκα, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητα αυτή:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή στην ομάδα μας της Φανής Λέκκα που δίνει σημαντική ώθηση στην προσπάθειά μας για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

»Η Φανή Λέκκα ανήκει σε μία από τις ιστορικότερες μαρουσιώτικες οικογένειες, είναι ανιψιά του αείμνηστου δημάρχου Σπύρου Λέκκα, εκπαιδευτικός, καθώς και επιχειρηματίας.

»Έχει μέσα της τη δημιουργικότητα και τη δύναμη για την ενεργό συμμετοχή στον κοινό μας αγώνα.

»Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερες δυνάμεις της μαρουσιώτικης κοινωνίας συντάσσονται μαζί μας, αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας και οδηγούν το Μαρούσι στη Νέα Εποχή».

Από την πλευρά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δήλωσε:

«Η αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά με οδήγησαν στην απόφαση να συστρατευθώ με τον συνδυασμό Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

»Ως ανιψιά του αείμνηστου δημάρχου μας Σπύρου Λέκκα, νιώθω την ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά της πόλης που ζω και αγαπώ. Η φιλοδοξία μου είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Αμαρουσίου, καθώς και της ανάδειξής του σε πόλη πρότυπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet