Υποψήφια με τον Θ. Αμπατζόγλου η Μ. Διονυσιάδου
Πολιτική

Υποψήφια με τον Θ. Αμπατζόγλου η Μ. Διονυσιάδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Νέα Εποχή κατεβαίνει η Μάρθα Διονυσιάδου.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Συμπολίτες μας με αναγνωρισμένη προσφορά συστρατεύονται για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

»Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συστράτευση με τη Νέα Εποχή της Μάρθας Διονυσιάδου, Μαρουσιώτισας με σημαντική και αναγνωρισμένη δράση στα κοινά και κοινωνικά ζητήματα της πόλης μας.

»Κάθε μέρα, καταξιωμένοι συμπολίτες μας από όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά επίπεδα δυναμώνουν το συνδυασμό μας, οδηγώντας το Μαρούσι στη Νέα Εποχή».

Η ίδια η υποψήφια δήλωσε:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

»Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να  συστρατευτώ στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Έχει σημασία για όλους μας, το ξεκίνημα μιας Νέας Εποχής στον Δήμο Αμαρουσίου όπου θα επικρατήσει η αγάπη στον τόπο και η ευαισθησία για τα κοινά. Προχωράμε μαζί κρατώντας  τα θετικά στοιχεία αλλά δημιουργώντας συγχρόνως και νέους ορίζοντες. Είμαι βεβαία πως με τη στήριξη τη δική σας θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια Νέα Εποχή στο Μαρούσι».

Βιογραφικό Μάρθας Διονυσιάδου

Η υποψήφια έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία:

Ονομάζομαι Μάρθα Διονυσιάδου και κατοικώ με την οικογένειά μου στο Μαρούσι από το 1985. Έχω εργαστεί ως γραμματέας σε δικηγορικά γραφεία και μέχρι το 2010 ως γραμματειακή υποστήριξη σε οδοντιατρείο. Μιλάω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και λίγα γαλλικά. Όλα τα χρόνια έχω διαρκή ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς επίσης σε κοινωνικά, φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου επειδή πιστεύω ότι πραγματικά μπορεί να οδηγήσει το Μαρούσι στη Νέα Εποχή και να το πάει πιο ψηλά δίνοντας του ένα πιο ανθρώπινο και φιλικό πρόσωπο. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει τη μεγάλη διοικητική του ικανότητα και έχει εργαστεί με εντιμότητα και ήθος σε μεγάλους δημόσιους φορείς με μετρήσιμα αποτελέσματα. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του με σκοπό να βοηθήσω και εγώ την πόλη μου με όλες μου τις δυνάμεις στηρίζοντας τους συνδημότες μου για ένα καλύτερο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet