Ερώτηση Μ. Διακολιού για τις υπηρεσίες συμβούλου για τη βιοκλιματική
Πολιτική

Ερώτηση Μ. Διακολιού για τις υπηρεσίες συμβούλου για τη βιοκλιματική

Ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες συμβούλου αναφορικά με το έργο βιοκλιματικής αναβάθμισης γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου πρόκειται να θέσει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, σε επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

Στο έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω δημιουργίας διαδρομής πεζών –ποδηλάτων», προβλέπεται ως υποέργο η παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου, για την οποία είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου του έτους 2015 ποσό ύψους 55.797,77 ευρώ.

Πράγματι, κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας η εκτέλεση του υποέργου αυτού κατακυρώθηκε στην εταιρεία «Στ. Βενιέρης & Συνεργάτες ΟΕ» έναντι 52.275 ευρώ.

Στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της η εν λόγω εταιρεία έως τον Νοέμβριο 2015 όφειλε να συντάξει και να παραδώσει: α) εκθέσεις πεπραγμένων στις οποίες θα αναφέρονται όλες οι ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί από τους αναδόχους στο πλαίσιο του έργου, β) τεύχος προσδιορισμού των θέσεων εγκατάστασης του μετρητικού – μετεωρολογικού εξοπλισμού, γ) τεύχος αξιολόγησης θερμικής και βιοκλιματικής απόδοσης των χώρων με μετρήσεις και υπολογιστικά μοντέλα και δ) τεύχος βιοκλιματικών στόχων πράξης.

Ερωτάται:

  1. Αν η εν λόγω εταιρεία πράγματι προσέφερε τις προβλεπόμενες υπηρεσίες και αν υπέβαλε τα παραδοτέα τεύχη και εκθέσεις.
  2. Να μας δοθούν αντίγραφα των παραδοτέων.
  3. Να ενημερωθούμε για τα χρήματα που έχουν δοθεί στην ανάδοχο ανά ένταλμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet