Μ. Διακολιού: Κάποιοι παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς μόνο στο Μαρούσι
Πολιτική

Μ. Διακολιού: Κάποιοι παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς μόνο στο Μαρούσι

Να αιτιολογήσει την επιλογή της να μην υπερψηφίσει το ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ, που έφερε η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, επιχειρεί η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, σχολιάζοντας σχετικά:

Η διοίκηση Πατούλη, στο Δ.Σ. της 27-9-2016, έφερε ψήφισμα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Εννοείται ότι το περιεχόμενο του ψηφίσματος στην ουσία του με βρίσκει σύμφωνη, καθώς, όπως κάθε δημοκρατικός άνθρωπος που τιμά και σέβεται τον τόπο του, αντιτίθεμαι στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων αγαθών. Στη σχετική ψηφοφορία όμως, δήλωσα «παρών» γιατί ο περιορισμός της διαμαρτυρίας στο νερό παραβλέπει το γενικό ξεπούλημα της πατρίδας μας, το οποίο κατά τη γνώμη μου, επίσης έπρεπε να καταδικάζεται.

Μπροστά στην ανάγκη να δημιουργηθεί αρραγές μέτωπο ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθούνται, που αποψιλώνουν κοινωνία και πατρίδα, θα αποφύγω να κάνω άλλα σχόλια. Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω ότι αυτοί που σήμερα προβάλλουν υποκριτικά ως «κλαίουσες Μαγδαληνές» του Δημοτικού Συμβουλίου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του νερού, πατάνε με τη στάση τους δύο πόδια σε δύο βάρκες. Είναι οι ίδιοι που, ως άτομα και ως παρατάξεις, συνεχίζουν να δέχονται τη στήριξη των κομμάτων που είτε ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση δημόσιων αγαθών ως προαπαιτούμενο του 3ου μνημονίου, είτε μεθοδεύουν και υλοποιούν τις πολιτικές αυτές.

Πέρα από τα λόγια, προτίθενται να καταγγείλουν δημόσια τα κόμματα τους;

Προτίθενται να παραιτηθούν από κάθε σχέση μαζί τους; Ή θα κοροϊδεύουν τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες παριστάνοντας τους -εντός πόλης- αντιμνημονιακούς;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet