Λ. Μαγιάκης: Αναμένουμε την ισότιμη προβολή των παρατάξεων από το site του Δήμου
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: Αναμένουμε την ισότιμη προβολή των παρατάξεων από το site του Δήμου

Επιστολή προς τον γενικό γραμματές του Δήμου Αμαρουσίου Γ. Διδασκάλου απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, Λευτέρης Μαγιάκης, με αφορμή τη μη συμπερίληψη της δημοτικής συμβούλου της παράταξης Κατερίνας Ψάλτη στο δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δήμος για την κοπή πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο κ. Λ. Μαγιάκης επαναφέρει το θέμα της ισότιμης προβολής των απόψεων των παρατάξεων της μειοψηφίας από τον διαδικτυακό τόπου του Δήμου, ενώ ζητά -για πολλοστή φορά- να ενημερωθεί για το όνομα του υπευθύνου του γραφείου Τύπου του Δήμου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Λ. Μαγιάκη:

Ημερ. 14-1-2016

Προς τον Γ. Γραμματέα Δήμου Αμαρουσίου κ. Γ. Διδασκάλου

Κοιν.:  Γραφείο Δημάρχου

Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου κ. Επ. Γαρδέλη

Κύριε Γενικέ,

Σε δελτίο του Γραφείου Τύπου του Δήμου της 11-1-2016 σχετικά με την κοπή πίτας στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ψαλιδίου, ενώ αναφέρθηκαν οι παρουσίες στην εκδήλωση του κ. Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων, παρελήφθη να αναφερθεί η παρουσία της δημοτικής συμβούλου της παράταξης μας κας Αικ. Ψάλτη.

Επειδή δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη παράληψη έγινε εκ προθέσεως, παρά ταύτα, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η ισότιμη μεταχείριση όλων των θεσμικών παραγόντων του Δήμου, μεταξύ των οποίων και οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου.

Επί πλέον δεν έχουν απαντηθεί εκ μέρους σας τα αιτήματα τα οποία σας θέσαμε κατά την τελευταία συνάντησή μας στο γραφείο σας σχετικά με τη δημοσίευση και την ισότιμη προβολή των απόψεων της μειοψηφίας από τον δικτυακό χώρο του Δήμου.

Ως γνωστόν μέχρι σήμερα προβάλλονται αποκλειστικά οι απόψεις της πλειοψηφίας και μονομερώς οι δραστηριότητες του κ. Δημάρχου, μαζί με όλες του τις λοιπές ιδιότητες (Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Πρόεδρος του ΙΣΑ, Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ).

Τέλος, αναμένουμε να μας γνωστοποιήσετε το ονοματεπώνυμο του (της) υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του Δήμου προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία με την παράταξή μας.

Με την ευκαιρία σας γνωρίζουμε ότι υπεύθυνος Τύπου της παράταξης μας είναι η κα Ζέτα Πολίτη, τηλ. 6993438665, email: [email protected],  με την οποία και μπορούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες σας να επικοινωνούν για οποιοδήποτε σχετικό θέμα.

Λ. Μαγιάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

Επικεφαλής παράταξης

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet