Διοίκηση Αμαρουσίου: Όχι μαθήματα αλληλεγγύης από εμπόρους ελπίδας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Διοίκηση Αμαρουσίου: Όχι μαθήματα αλληλεγγύης από εμπόρους ελπίδας

«Κάλπικους αλληλέγγυους» και «εμπόρους ελπίδας» αποκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι η διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης για το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης («Επιδίωξη δημάρχου να προβάλει το Τουρνουά Αλληλεγγύης ως δική του υπόθεση»).

Στα σχόλια της παράταξης, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Μαγιάκης, η διοίκηση του Δήμου αντιπαραθέτει το έργο της, αλλά και το έργο του δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ, για τη στήριξη των πολιτών του Αμαρουσίου, αλλά και πολιτών ολόκληρης της χώρας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου δεν δέχεται μαθήματα ήθους και αλληλεγγύης από κάλπικους αλληλέγγυους

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ δημοτική παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Αμαρουσίου και τα όσα απαράδεκτα αναφέρει περί αήθους δελτίου Τύπου της διοίκησης του Δήμου σχετικά με το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Πρώτον, η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, δεν δέχονται μαθήματα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης από ανθρώπους και παρατάξεις με μηδαμινή  κοινωνική προσφορά και έργο. Μαθήματα ήθους και ειλικρίνειας δεν μπορούν να δίνουν πρόσωπα και παρατάξεις που επενδύουν πολιτικά κι εκμεταλλεύονται κομματικά τις δυσκολίες που βιώνουν τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας. Ποιοι μιλούν για ήθος; Αυτοί που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό δίνοντας του ψεύτικες υποσχέσεις; Αυτοί που από τη μια υποσχέθηκαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και θα τα καταργήσουν με έναν Νόμο κι ένα Άρθρο; Και από την άλλη υπέγραψαν το προηγούμενο καλοκαίρι το τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο; Αυτοί που βάζουν την υπογραφή τους για εθνική σύνταξη 364 ευρώ; Ή εκείνοι που δημιουργούν σύγχρονα Γκουαντάναμο σε Ειδομένη, Πειραιά κι αλλού;

Δεύτερον, στο ανύπαρκτο κοινωνικό έργο των στελεχών της δημοτικής παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έχει να αντιπαραβάλλει:

  • Τη λειτουργία ενός πρότυπου δικτύου δημοτικών κοινωνικών δομών στον Δήμο Αμαρουσίου, που στηρίζει στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες συμπολίτες μας.
  • Τη λειτουργία στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στο οποίο παρέχονται δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα σε δεκάδες χιλιάδες ανασφάλιστους κι άπορους συνανθρώπους μας.
  • Τα δεκάδες οδοιπορικά υγείας σε ακριτικούς κι απομακρυσμένους Δήμους, με διανομή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού και την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων. 
  • Τη στήριξη και την αιγίδα σε δεκάδες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, που οργανώθηκαν από εθελοντικές ομάδες πολιτών.

Εμείς έργο, κοινωνική προσφορά κι αλληλεγγύη. Κι εκείνοι εικονική πραγματικότητα και «εμπόριο ελπίδας».

Απέναντι στο κοινωνικό αυτό έργο της διοίκησης του Δήμου και του δημάρχου Γ. Πατουλη, η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έχει να επιδείξει τίποτε. Έχει όμως το πολιτικό θράσος να χαρακτηρίζει ως έλλειψη ήθους τη μη αναφορά στο δελτίο Τύπου του Δήμου της παρουσίας σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου και της Ένωσης Γονέων, ενός αντιπεριφερειάρχη και δύο – τριών περιφερειακών συμβούλων.

Έχουν επίσης το πολιτικό θράσος να κάνουν το άσπρο μαύρο και να ισχυρίζονται ότι για την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Αλληλεγγύης, δεν έχει καμία συμβολή ο Δήμος Αμαρουσίου.

Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς, τους διαψεύδει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που παραχώρησε τον αθλητικό χώρο που φιλοξένησε το Τουρνουά, ο οποίος με δημόσια δήλωση που έκανε, ανέφερε πως παραχώρησε τις αθλητικές του εγκαταστάσεις κατόπιν αιτήματος της δημοτικής Αρχής.

Τα μάτια μας δεν λένε ψέματα.

Είναι φανερό πλέον ότι η έλλειψη ήθους και ο πολιτικός καιροσκοπισμός είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα στελέχη της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αμαρουσίου που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν εξαπατούνται από τα λόγια και τις αήθεις ανακοινώσεις των κάλπικων αλληλέγγυων. Εμπιστεύονται τα μάτια τους, γιατί βλέπουν ότι το έργο και η κοινωνική προσφορά της σημερινής διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου είναι πραγματικό. Σε αντίθεση με την εικονική πραγματικότητα των ψευτο-αριστερούληδων «εμπόρων ελπίδας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet