«Δεν είναι προτεραιότητα της πόλης η ανάγκη της κας Διακολιού για δημοσιότητα»
Πολιτική

«Δεν είναι προτεραιότητα της πόλης η ανάγκη της κας Διακολιού για δημοσιότητα»

«Δεν αποτελεί προτεραιότητα για την πόλη η ανάγκη της κας Διακολιού για πέντε λεπτά δημοσιότητας» αναφέρει, σε νέα ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αμαρουσίου, αναφερόμενος στον πρόσφατο «βομβαρδισμό» με δελτία Τύπου από την πλευρά της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου για το τραγικό συμβάν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης, που προκάλεσες αντίστοιχες απαντήσεις από πλευράς δημοτικής Αρχής.

«Οι διαρκείς και με το ίδιο περιεχόμενο ανακοινώσεις που εκδίδει τις τρεις τελευταίες ημέρες η κα Διακολιού, σχετικά με το θέμα του υπόγειου χώρου στάθμευσης ιδιοκτησίας του Δήμου στο ακίνητο επί της Χατζηαντωνίου , στο οποίο τελέστηκε ένα φρικτό έγκλημα, επιβεβαιώνουν αυτό που γνωρίζουν πλέον όλοι όσοι ασχολούνται με τα τοπικά δημοτικά δρώμενα. Ότι η κα Διακολιού δεν ενδιαφέρεται για την ουσία των θεμάτων, αλλά για τις πρόσκαιρες εντυπώσεις. Την ενδιαφέρουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Τίποτε άλλο» αναφέρεται από πλευράς Δήμου, που συγκρίνει τη συγκεκριμένη περίπτωση με αντίστοιχες του παρελθόντος, παρατηρώντας:

«Το ίδιο άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν, όταν επιχείρησε να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη σε βάρος της διοίκησης του Δήμου, αναδεικνύοντας το ζήτημα της λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε ακίνητο της πόλης, ενώ την ίδια στιγμή η ίδια σε οικογενειακό της ακίνητο είχε επιτρέψει την εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας. Ακόμη και η πολιτική της διαδρομή το ίδιο αποδεικνύει. Οι  διαρκές αλλαγές παρατάξεων και πολιτικών απόψεων τα τελευταία χρόνια , αποδεικνύουν την πολιτική της αστάθεια κι ασυνέπεια».

Και η ανακοίνωση του Δήμου καταλήγει: «Σε ένα πράγμα είναι συνεπής η κα Διακολιού. Στην ανάγκη για δημοσιότητα. Η ανάγκη της όμως αυτή δεν αποτελεί προτεραιότητα για την πόλη και τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet