ΕΝΟΤΗΤΑ: “Οι τρεις χαμένες ευκαιρίες Πατούλη για τα πλαστά πτυχία”
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

ΕΝΟΤΗΤΑ: “Οι τρεις χαμένες ευκαιρίες Πατούλη για τα πλαστά πτυχία”

Σε απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου (Δήμος: «Δεν έχει όριο η υποκρισία της ΕΝΟΤΗΤΑΣ») για τις καταγγελίες της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ σχετικά “συγκάλυψη πλαστών πτυχίων” από τη διοίκηση (ΕΝΟΤΗΤΑ: «Συγκάλυψη πλαστών πτυχίων από τον Γ. Πατούλη»), η δημοτική παράταξη ανταπαντά με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι τρεις συγκαλύψεις του κ. Πατούλη

Με πρόσφατη παρέμβασή της η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ αποκάλυψε ένα πολιτικό σκάνδαλο στον Δήμο: τη συγκάλυψη από τον δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη «πρωτοκλασάτων» δημοτικών συμβούλων των οποίων συγγενείς πρώτου βαθμού πλαστογράφησαν τα πιστοποιητικά τους για να εργαστούν στον Δήμο Αμαρουσίου.

Αντί μιας απάντησης σε αυτό το τόσο απλό ζήτημα, το γραφείο Τύπου του Δήμου εξέδωσε ολόκληρη πραγματεία περί αριστεράς, αναπαράγοντας μάλιστα τη λογική της μονταζιέρας της Ν.Δ., που τους στηρίζει παντοιοτρόπως, ότι δήθεν αρνούμαστε τον έλεγχο νομιμότητας των προσλήψεων. Με πόσο περισσότερη έμφαση να δηλώσουμε ότι συμφωνούμε απολύτως με τον έλεγχο τίτλων σπουδών ακριβώς επειδή αυτός ο έλεγχος δικαιώνει πανηγυρικά τις αριστερές παρατάξεις, αποκαλύπτοντας στην κοινή γνώμη τα αναίσχυντα ρουσφέτια των συγκυβερνώντων και των δημάρχων τους;

Επαναλαμβάνουμε: η πλαστογραφία αφορά πρώτου βαθμού συγγενείς επιφανών αιρετών της δημοτικής αρχής, δηλαδή συζύγους, αδέλφια, γονείς, παιδιά. Πόσο παιδαριώδες ο κ. Πατούλης να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ποιους αφορά, να αρνείται να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για στελέχη που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο και να τους δίνει χώρο και αξιώματα στη δημόσια ζωή της πόλης μας!

Ο κ. Δήμαρχος απώλεσε τρεις ευκαιρίες να δώσει περιεχόμενο στα παχιά λόγια που επαναλαμβάνει αδιάλειπτα περί αξιοκρατίας και διαφάνειας:

α) ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όταν μπορούσε να γνωστοποιήσει τις λαθροχειρίες, ζητώντας την παραίτηση των συμβούλων του και αντί γι΄ αυτό τις αποσιώπησε.

β) ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όταν μπορούσε να ευχαριστήσει τους περί ου ο λόγος δημοτικούς συμβούλους για τις υπηρεσίες τους και να μην τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του και αντί γι΄ αυτό τους νομιμοποίησε.

γ) ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όταν μπορούσε να τους αγνοήσει και να τοποθετήσει άλλους δημοτικούς συμβούλους στα θεσμικά αξιώματα του Δήμου και αντί γι΄ αυτό τους επιβράβευσε. Δεν διαθέτει άραγε άλλους ικανούς δημοτικούς συμβούλους η παράταξή του;

Ο κ. Πατούλης αποσιώπησε, νομιμοποίησε και επιβράβευσε μια τόσο ξεδιάντροπη συμπεριφορά στην εποχή της πιο απεγνωσμένης αναζήτησης εργασίας. Τρεις φορές το τρένο του πολιτικού θάρρους και της ευθύνης τον προσπέρασε και τώρα φιλοδοξεί να γίνει «ανατροπέας».

Μαρούσι, 3 Οκτώβρη 2014.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet