Έξι στολίδια… ταξίδεψαν την Παραμυθοπαρέα Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Έξι στολίδια… ταξίδεψαν την Παραμυθοπαρέα Αμαρουσίου

Με την «Παραμυθοπαρέα» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού άνοιξε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Αμαρουσίου που στόχο έχουν να ανεβάσουν τη διάθεση και να χαρίσουν στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Μέσα από τη διαδραματική αφήγηση του παραμυθιού «Έξι στολίδια ταξιδεύουν» από τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Μαριλένα Καββαδά και την καλλιτεχνική και παιδαγωγική ομάδα «Μαγικό Κοχύλι» η παραμυθοπαρέα ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο του αγαπημένου παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά.

Κατά τη διάρκεια της αφήγησης, αξιοποιώντας το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό, τα παιδιά τραγούδησαν χόρεψαν και έπαιξαν, δραματοποιώντας σκηνές του παραμυθιού στο οποίο έξι στολίδια εγκαταλείπουν έντρομα το δέντρο τους όταν η Γουργουρίτσα (η στρουμπουλή γάτα του σπιτιού) τα τρομοκρατεί λέγοντας τους ότι μόλις τελειώσουν οι γιορτές οι ιδιοκτήτες του σπιτιού θα τα κλείσουν σε σκοτεινά, κατασκότεινα κουτιά. Όχημα τους ένα μαγικό ιπτάμενο χαλί… δώρο της μαγικής γάτας. Το Ταξίδι; Μαγεμένο… Περιπετειώδες…

Οι  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται στην πλατεία Αγίας Λαύρας με face Painting, καλλιτεχνικό εργαστήρι, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, φακίρη και κλόουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11:30 έως τις 14:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet