Αναβίωσαν οι δεκαετίες ΄60 & ΄70 στον Μουσικό Νοέμβρη, στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Αναβίωσαν οι δεκαετίες ΄60 & ΄70 στον Μουσικό Νοέμβρη, στο Μαρούσι

Μια μοναδική βραδιά σε μια αναβίωση των πάρτι της δεκαετίας των ΄60 και ΄70 με πολύ χορό, Rock & Roll και μπλουζ μοιράστηκαν όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία του Βασίλη Κωνσταντινίδη και The New IDOLS στην πρεμιέρα των εκδηλώσεων του Μουσικού Νοέμβρη που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Αμαρουσίου και φιλοξενούνται στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας μέχρι την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονέμει ενθύμιο στον ερμηνευτή Β. ΚωνσταντινίδηΤην απολαυστική συναυλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη τους καλλιτέχνες για την εξαιρετική τους εμφάνιση που «ξύπνησε μνήμες νεανικές σε πολλούς και μετέφερε στους μικρότερους σε ηλικία ακούσματα από άλλες εποχές που στιγμάτισαν μουσικά ολόκληρες γενιές». Ευχαρίστησε δε και το ακροατήριο για τη συμμετοχή του και τη στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Μουσικός Νοέμβριος 2014 στο Μαρούσι - ΑφίσαΠαρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Οι εκδηλώσεις διεξάγονται στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στην HELEXPO) και ξεκινούν στις 20:00, ενώ παρέχεται δωρεάν μεταφορά στον χώρο των εκδηλώσεων με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (ώρα αναχώρησης: 19:20 & 19:40), καθώς και επιστροφή στο ίδιο σημείο μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet