Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στην καλοκαιρινή συναυλία της
Πολιτισμός

Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στην καλοκαιρινή συναυλία της

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» με τη συμμετοχή και της Νεανικής Χορωδίας, στο κατάμεστο από θεατές κλειστό θέατρο του Αμαλίειου.

Στη συναυλία με τίτλο «Μουσικά Μονοπάτια» οι χορωδοί ερμήνευσαν τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκι, Γ. Χατζηνάσιου και άλλων σπουδαίων δημιουργών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Εξαιρετικές ήταν και οι ερμηνείες των τραγουδιών «Και Μαρούσι είναι εδώ» σε στίχους Λ. Παπαζαχαροπούλου, μουσική Κ. Μαυραντή και «Θεός αν είναι», σε στίχους Λ. Νικολακοπούλου, μουσική G. Bregonic, με σολίστ την αντιδήμαρχο Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη. Τους χορωδούς συνόδευσε η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου, στο ακορντεόν και ο καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Μανώλης Παπαγιάννης, στο πιάνο.

Τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, τονίζοντας ότι «η προαγωγή του πολιτισμού και η διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς βρίσκονται στις προτεραιότητες της διοίκησης», και συγχαίροντας τη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου και τα μέλη της Χορωδίας για τη σημαντική συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Τη μουσική εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο συντονιστής του έργου της διοίκησης, Δημήτρης Καρλαύτης, ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet