«Απρόσμενος Έρωτας» & «Το Μυστικό της Μέιζι» στον «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

«Απρόσμενος Έρωτας» & «Το Μυστικό της Μέιζι» στον «Μ. Φωτόπουλος»

Τις κινηματογραφικές προβολές «Απρόσμενος Έρωτας» και «Το Μυστικό της Μέιζι» θα φιλοξενήσει από Πέμπτη 19 Ιουνίου έως και Κυριακή 22 Ιουνίου ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος».

Η έγχρωμη γερμανο-αμερικανική δραματική κομεντί «Απρόσμενος Έρωτας» («Mr. Morgan΄s Last Love»), παραγωγής 2013 και διάρκειας 116΄, θα προβάλλεται τις ανωτέρω ημέρες στις 21:00.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Σάντρα Νέτελμπεκ, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κέιν, Τζέιν Αλεξάντερ και Μισέλ Γκοντέ.

Ο Μάθιου Μόργκαν είναι ένας χήρος Αμερικανός καθηγητής πανεπιστημίου που έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Η γνωριμία του με τη δασκάλα του τσα-τσα Πολίν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή.

Η έγχρωμη αμερικανική δραματική ταινία «Το Μυστικό της Μέιζι» («What Meisi Knew»), παραγωγής 2012 και διάρκειας 99΄, θα προβάλλεται τις ανωτέρω ημέρες στις 23:00.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν οι Σκοτ Μακ Γκι και Ντέιβιντ Σίγκελ και παίζουν οι Τζούλιαν Μουρ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Στιβ Κούγκαν.

Ο επιτυχημένος έμπορος έργων τέχνης Μπιλ και η μεσήλικη ροκ σταρ Σουζάνα, ζουν μαζί με την κόρη τους Μέιζι σε ένα πολυτελές νεοϋορκέζικο διαμέρισμα. Όταν στη ζωή της οικογένειας θα αρχίσουν να εισέρχονται νέοι και όμορφοι πειρασμοί, τότε η σχέση του ζευγαριού θα διαλυθεί και ένας σκληρός δικαστικός αγώνας για την επιμέλεια του παιδιού θα ξεκινήσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet