Εγκαίνια της 58ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής στο Μαρούσι με ένα… κλικ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Εγκαίνια της 58ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής στο Μαρούσι με ένα… κλικ

Η 58η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμεικής εγκαινιάζεται φέτος, λόγω έκτακτων υγειονομικών μέτρων, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στις 11π.μ., στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αμαρουσίου maroussi.gr.

Στο website του Δήμου θα παρουσιαστούν τα εκθέματα που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Μαρούσι, καθώς και ο κατάλογος των διακριθέντων έργων Πανελλήνιου Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Κεραμεικής.

Με αφορμή τον ιδιαίτερο τρόπο των φετινών εγκαινίων της Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμεικής ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δηλώνει: «Το Μαρούσι, πιστό στο ετήσιο ραντεβού με τον πολιτισμό και τη δική του μοναδική η ιστορία, διοργανώνει την 58η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής. Δημιουργοί και καλλιτέχνες της αγγειοπλαστικής απ’ όλη την Ελλάδα, με πνεύμα αισιοδοξίας και ζωντάνιας, μέσα στη δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε, μας θυμίζουν με την έντονη και διαχρονική παρουσία τους, αφ’ ενός ότι το Μαρούσι και η Κεραμική είναι συνώνυμες έννοιες και αφ’ ετέρου πως οι τέχνες και ο πολιτισμός αποτελούν δημιουργική διέξοδο ακόμη και στις πιο αντίξοες συγκυρίες. Το διαδίκτυο φέτος μας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αναγκαίου περιορισμού και να απολαύσουμε τα εξαιρετικά εκθέματα, με την ελπίδα ότι τα υγειονομικά δεδομένα θα επιτρέψουν τη φυσική παρουσία επισκεπτών στον εκθεσιακό χώρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet