Η συναυλία του Σ. Σαλαμπασόπουλου και η σπάνια συνάντηση Ε. Βιτάλη – Δ. Μπάση στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020
Πολιτισμός

Η συναυλία του Σ. Σαλαμπασόπουλου και η σπάνια συνάντηση Ε. Βιτάλη – Δ. Μπάση στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020

Με τα πιο κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, για τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο μετά το πέρας της συναυλίας του που ενθουσίασε το κοινό, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο φιλοξενίας εκδηλώσεων της δ/νσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου, στο «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020», υπό την οργανωτική ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, υποσχέθηκε αντίστοιχου επιπέδου εκδηλώσεις της αρμόδιας δ/νσης, όπως της θεατρικής παράστασης «Αρκάς – η Ζωή Μετά» στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 – 20:30, στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη & Μιλτιάδου, Μαρούσι) και της μουσικής παράστασης του νεανικού σχήματος «Droulias Bros» στις 19 Σεπτ. 2020 -20.30 στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου (Συγγρού & Ίωνος, Μαρούσι).

Την Ελένη Βιτάλη και τον Δημήτρη Μπάση συνεχάρη ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, εκπροσωπώντας τον κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της σπάνιας κοινής «συνάντησης» τους, στο «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020», την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου που ταξίδεψε το κοινό μέσα από τις ερμηνείες τους σε αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Ο κ. Πέππας έκανε ειδική αναφορά στα διαφορετικά είδη κοινού που καλύπτουν οι θεατρικές και μουσικές παραστάσεις του Φεστιβάλ του Αμαρουσίου, γεγονός που το κάνουν μοναδικό στα Βόρεια Προάστια και που λόγω και των αυστηρών υγειονομικών μέτρων το κάνουν ιδιαίτερα ασφαλές. 

Το παρών στις συναυλίες έδωσαν μέλη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Συναυλία Σαλαμπασόπουλου

Συναυλία Βιτάλης – Μπάση

Μέτρα υγειονομικής προστασίας Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet