Κέφι και χορός στο αποκριάτικο latin party του Κέντρου Τέχνης Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Κέφι και χορός στο αποκριάτικο latin party του Κέντρου Τέχνης Αμαρουσίου

Ένα ιδιαίτερο αποκριάτικο λάτιν πάρτι με κυρίαρχα στοιχεία το κέφι, την ψυχαγωγία και τη μεταμφίεση απόλαυσαν οι φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο «Carnival Latin N΄ Salsa Party», παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου, στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένας Χαλώτη, του προέδρου της Αναπτυξιακής Α.Ε. Νικόλαου Πέππα και της προέδρου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στους παριστάμενους, εκφράζοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους για τη μεγάλη ανταπόκριση, με την οποία πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην πόλη του Αμαρουσίου».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν χορογραφίες από το Τμήμα Flamenco του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με υπεύθυνη δασκάλα τη Στέλλα Παππά, από τη χορευτική ομάδα του δασκάλου Salsa Τάσου Κατσάρα.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το latin show που παρουσίασε ζευγάρι επαγγελματιών latin χορευτών, με τον Νίκο Βλάσση και την Έφη Χορμάβα.

Μέρος  του ποσού που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet