Με… Ραντεβού στην Ελλάδα ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές στον Σύλλογο Ψαλιδίου
Κινηματογράφος-Θέατρο

Με… Ραντεβού στην Ελλάδα ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές στον Σύλλογο Ψαλιδίου

Μία νέα πολιτιστική δράση διοργανώνει ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» με τίτλο «Προβολή στον Σύλλογο», δίνοντάς άλλη μία ευκαιρία στα μέλη και στους φίλους του να βρίσκονται τακτικά, σε επιλεγμένες προβολές ταινιών.

Οι βραδιές 7ης τέχνης θα φιλοξενούνται στην αίθουσα του Συλλόγου (Χαλκιδικής 17 & Ζωοδόχου Πηγής 2, Μαρούσι). Την επιμέλεια τω προβολών θα έχει το μέλος του Συλλόγου κ. Ν. Σερέτης, ο οποίος προσφέρεται εθελοντικά.

Η έναρξη της νέας δράσης θα γίνει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00, στον χώρο του Συλλόγου, με την ταινία «Ραντεβού στην Ελλάδα» («Highway to Hellas»).

Η ταινία «Highway to Hellas» («Ραντεβού στην Ελλάδα») είναι μια κωμωδία που εξελίσσεται σε ένα ελληνικό νησί, το Παλλαδίκι, όπου ξαφνικά καταφθάνει ένας Γερμανός τραπεζίτης με σκοπό να διασταυρώσει εάν όντως υπάρχουν οι εγγυήσεις που έχουν δώσει οι κάτοικοι του νησιού για να πάρουν δάνειο από τη γερμανική τράπεζα και εάν το δάνειο εξυπηρετείται κανονικά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο τραπεζίτης πρέπει να πιστοποιήσει την ορθή λειτουργία μιας κλινικής, να ελέγξει έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τέλος να βεβαιωθεί ότι η ονειρεμένη παραλία, την οποία επίσης έχουν βάλει… ενέχυρο οι κάτοικοι, όντως υπάρχει…

Η συνέχεια στην οθόνη!

Πρόσκληση στην προβολή της ταινίας «Ραντεβού στην Ελλάδα»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet