Με «Το Νυφικό Κρεβάτι» συνεχίστηκε η 2η βραδιά θεάτρου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Με «Το Νυφικό Κρεβάτι» συνεχίστηκε η 2η βραδιά θεάτρου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο των φθινοπωρινών θεατρικών και μουσικών παραστάσεων που διοργανώνει η διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, ανέβηκε η αριστουργηματική  κωμωδία του Jan de Hartog «Το Νυφικό Κρεβάτι», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Το «Νυφικό Κρεβάτι» συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό σε Ελλάδα και Αμερική από το 1951. Μια τρυφερή κωμωδία με κάδρο έναν άνδρα και μια γυναίκα από την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους. Ένας ύμνος στη συντροφικότητα που προτρέπει τους ανθρώπους να μάθουν να αγαπιούνται.

Οι πρωταγωνιστές, η Αγνή (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και ο Μάικ (Ορέστης Τζιόβας) παντρεύονται, κάνουν παιδιά, μεγαλώνουν μαζί, προβάλλοντας με ρεαλισμό όλα τα στάδια που περνά ένα ζευγάρι μέσα στον έγγαμο βίο. Συνοδεία σε όλο το έργο η μουσική και οι ήχοι από το πιάνο του νεαρού Αιμιλιανού Γεώργιου Σταυρινού, που πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Την παράσταση προλόγισε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, ο οποίος μετέφερε στο κοινό τους χαιρετισμούς του δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου και ενημέρωσε για τη μουσική παράσταση που θα ακολουθήσει με τον Γιάννη Ζουγανέλη την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, επίσης στον κήπο  της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Στη θεατρική παράσταση παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Αμαρουσίου, Φανή Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet