«Μια… τρελλή… τρελλή… σαραντάρα» με μεγάλη επιτυχία από τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

«Μια… τρελλή… τρελλή… σαραντάρα» με μεγάλη επιτυχία από τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου επιβράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με το χειροκρότημά του, μαζί με τους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση «Μια τρελλή… τρελλή… σαραντάρα».

Η θεατρική ομάδα παρουσίασε την ανεπανάληπτη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, στο αμφιθέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τα μέλη της θεατρικής ομάδας για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία τους, καθώς και για την προσφορά τους στον πολιτισμό, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι θα δοθούν ευκαιρίες, ώστε η παράσταση να «ταξιδέψει» και εκτός της πόλης του Αμαρουσίου και να προσφέρει το γέλιο και σε άλλους θεατές. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές που έδωσαν την ψυχή τους για την επιτυχία της παράστασης.

Η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, συνεχάρη από την πλευρά τους τη θεατρική ομάδα και τους συντελεστές, σημειώνοντας ότι μέσα από το θέατρο, την ιδιαίτερη αυτή έκφραση του πολιτισμού μας, το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων επιδιώκει την ενεργοποίηση των μελών του και την υποστήριξη της δημιουργικής έκφρασής τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet