Ν. Πέππας: Προσφέραμε στους πολίτες του Αμαρουσίου ποιοτικά προγράμματα πολιτιστικής δημιουργίας και έκφρασης
Πολιτισμός

Ν. Πέππας: Προσφέραμε στους πολίτες του Αμαρουσίου ποιοτικά προγράμματα πολιτιστικής δημιουργίας και έκφρασης

«Προσφέραμε στους συμπολίτες μας και φέτος, με την ίδια συνέπεια, ποιοτικά προγράμματα πολιτιστικής δημιουργίας και έκφρασης»
τονίζει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, ο οποίος καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέππας επισημαίνει:

Ένα ακόμα ταξίδι μουσικό, θεατρικό, χορευτικό, με εικόνα και κίνηση, με χρώματα και ποικίλα εικαστικά μοτίβα, με πρωταγωνιστές τα μέλη των προγραμμάτων καλλιτεχνικής δημιουργίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας, ξεκινά, και όλοι εμείς είμαστε προσκεκλημένοι για να το απολαύσουμε.

Συγχαίρουμε τους εκατοντάδες σπουδαστές των ερασιτεχνικών τμημάτων πολιτιστικής δημιουργίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που για ακόμη μία χρονιά με τη λήξη της καλλιτεχνικής χρονιάς, βρίσκονται στο προσκήνιο εκθέτοντας σε όλους εμάς τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, την έμπνευση και τους κόπους μιας χρονιάς άλλοτε αποτυπωμένα σε χαρτί και άλλοτε μέσα από τη χρήση διαφορετικών καλλιτεχνικών μέσων έκφρασης, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων τους.

Κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, και φέτος, με την ίδια συνέπεια, προσφέραμε στους συμπολίτες μας ποιοτικά προγράμματα πολιτιστικής δημιουργίας και έκφρασης. Η απήχηση που βρίσκουν τα καλλιτεχνικά προγράμματα στους δημότες μας είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι η επιλογή μας να στηρίζουμε τον πολιτισμό και τους φίλους του στην πόλη μας, είναι σωστή.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Αμαρουσίου / πρόγραμμα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet