Πλήθος πολιτών στην παρουσίαση του βιβλίου «Δάκρυα που δεν κύλησαν»
Πολιτισμός

Πλήθος πολιτών στην παρουσίαση του βιβλίου «Δάκρυα που δεν κύλησαν»

Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Μάρως Γεώργα «Δάκρυα που δεν κύλησαν», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, η οποία συνεχάρη τη συγγραφέα για τη γλαφυρότητα και την αμεσότητα του βιβλίου της. Στη συνέχεια εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές φιλολογικές βραδιές, μετά και τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών.

Παράλληλα, η κα Χαλιώτη ανέγνωσε επιστολή προς τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη από τον πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Λαδά, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Κιάτου Κορινθίας, ο οποίος είχε προσκληθεί να παραστεί στην εκδήλωση. Μέσα από την επιστολή του ο πατέρας Παναγιώτης Λαδάς, εκφράζει «τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά του για την εκδήλωση και ιδιαίτερα για τα πολιτιστικά δρώμενα στον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του κου Πατούλη με την ιδιότητα ενός σεμνού και χαρισματικού γιατρού», όπως αναφέρει στην επιστολή του.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν ο ιστορικός – συγγραφέας, συμβολαιογράφος Σταμάτης Βασιλάκος, η ιστορικός –συγγραφέας, εκπαιδευτικός Πόπη Βραχιώτη-Λυμπεροπούλου, η εκπαιδευτικός, συγγραφέας Μάτα Γαλατά και ο εκπαιδευτικός φιλόλογος, συγγραφέας –ποιητής και συντονιστής της εκδήλωσης Χάρης Βασιλάκος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής και Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet