Σε μουσικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.
Αυτοδιοίκηση

Σε μουσικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

Την ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης, προετοιμάζοντας τους πιστούς για τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, μοιράστηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCΟ Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δίνοντας το «παρών» στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» του Δήμου.

Στο πνεύμα των Άγιων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, παρουσίασε μελωδίες και ύμνους θρησκευτικής μουσικής στη συναυλία με τίτλο «Εις κεκοιμημένους». Η κ. Πατούλη συνεχάρη τους χορωδούς και τη μαέστρο για την εμφάνισή τους.

Τους σπουδαστές και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου συνεχάρη, επίσης, η κ. Πατούλη για την εμφάνισή τους, παρακολουθώντας τη συναυλία που παραχώρησαν στο δημαρχείο. Η Μικτή Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, η Ορχήστρα Εγχόρδων, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Γυφτονικολού, η Κλασική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου και η Ορχήστρα Κιθαριστών, υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Μπουντούνη, σε ένα αρμονικό ταίριασμα με τον τενόρο της Λυρικής Σκηνής Χρήστο Γιαννούλη, πραγματοποίησαν μία εξαιρετική πασχαλινή μουσική εμφάνιση.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στις δύο μουσικές συναυλίες, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Μουσικές συναντήσεις που υμνούν την ψυχική ανάταση και σωτηρία ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, μας υποβάλλουν όλους στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας και μαζί αναδεικνύουν την αρμονία της μουσικής έκφρασης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες στους πολίτες όλων των ηλικιών να αναδείξουν το ταλέντο τους και να είναι δημιουργικοί μέσα από την τέχνη, πρωτίστως στους νέους και στα παιδιά μας, που είναι η “φωνή” της ελπίδας μας για το αύριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet