Στα εγκαίνια ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη Χρ. Ασφή εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Στα εγκαίνια ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη Χρ. Ασφή εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στην τελετή των εγκαινίων της πρώτης ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη φωτογράφου – εικαστικού Χρήστου Ασφή, με τίτλο «Ταξίδι στη Φαντασία εμπνευσμένο από τη Φύση», που παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τον χαιρετισμό του δημάρχου στον δημιουργό και στους φίλους της εικαστική τέχνης, ανέφερε:

«Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχός μας, κ. Αμπατζόγλου, στηρίζουν την καλλιτεχνική δημιουργία και έμπνευση των Μαρουσιωτών δημιουργών, που μέσα από την τέχνη τους προάγουν τον πολιτισμό στην πόλη μας. Με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής, την ερχόμενη Άνοιξη πρόκειται να διοργανώσουμε μία μεγάλη εικαστική έκθεση, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, στην οποία ο κ. Ασφής έχει ανοικτή πρόσκληση για τη συμμετοχή του.

»Εκ μέρους της διοίκησης, ευχόμαστε, να έχει κάθε επιτυχία το “ταξίδι” των έργων σας, που έχει αφετηρία τον Δήμο μας».

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Νικολαράκος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Ιωαννίδης, Αικατερίνη Βουρλάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet