Συνέντευξη Τύπου για το… παγκόσμιο Μαρούσι στις 8 Ιουνίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Συνέντευξη Τύπου για το… παγκόσμιο Μαρούσι στις 8 Ιουνίου

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στις 13:00, στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), με θέμα τη μεγάλη εκδήλωση Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στην Ολυμπιακή Αγορά (Στοά Καλατράβα – ΟΑΚΑ), στις 19:30, με αφορμή το οδοιπορικό για την καθιέρωση του Αμαρουσίου ως Παγκόσμιου Προορισμού Τουρισμού Υγείας, Αθλητισμού και Επιχειρείν, σε συνδυασμό με την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχει η επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων Αττικής, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου: «Μια ημέρα μετά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας, στον χώρο που φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, γεννιέται η νέα εποχή για το Μαρούσι και τους δημότες του, δίνοντας το έναυσμα για μια μεγαλειώδη γιορτή που σηματοδοτεί το Αύριο της Πόλης που οραματιζόμαστε. Σε ένα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Γιώργου Χατζηνάσιου και 300 παιδιών από τμήματα χορωδιών, ενώνουμε τις φωνές μας με τη νεανική ορμή για να διασπείρουμε την ελπίδα της ανάπτυξης και της προοπτικής, οριοθετώντας έτσι την επόμενη μέρα για το Μαρούσι, ως παγκόσμιο πόλο έλξης του Τουρισμού Υγείας, του Αθλητισμού και του Επιχειρείν. Μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο δράσεων και πρωτοβουλιών με μακροπρόθεσμα δυνητικά οφέλη για όλους, ξεκινάμε το οδοιπορικό όλοι μαζί, για να κάνουμε το όραμα του Αμαρουσίου, ως πρότυπης πόλης, πραγματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό οι εκδηλώσεις της 15ης Ιουνίου συνδυάζονται και με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, δημιουργώντας από κοινού ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα που θα δώσει μεγαλύτερη πνοή στο κοινό μας όραμα και θα εμπνεύσει στο μέλλον τις προσδοκίες των παιδιών μας».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης, μεγάλος αριθμός υποστηρικτών και χορηγών – επιχειρήσεων γίνονται κοινωνοί της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο (είσοδος ελεύθερη), ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης. Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες:

  • Σπύρου Λάμπρου (Διεύθυνση: Σπύρος Λάμπρου).
  • Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου – Ηρακλείου (Διεύθυνση: Εύη Χλωρού).
  • ConAnima (Διεύθυνση: Ιουλία Τζαννετουλάκου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet