Συνέχεια στα Πολιτιστικά και Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου αλλά… από απόσταση
Αθλητισμός

Συνέχεια στα Πολιτιστικά και Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου αλλά… από απόσταση

Τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, που εκτελούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), συνεχίζονται με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Οι συμμετέχοντες δάσκαλοι και εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να συντονίσουν τους μαθητές και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεδιασκέψεων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τον «χαμένο» χρόνο λόγω των έκτακτων μέτρων έναντι του κορωνοϊού «Covid-19».

Μέχρι σήμερα, τα προγράμματα που έχουν ξεκινήσει αφορούν τους θεματικούς τομείς: ζωγραφική, φωτογραφία, αγιογραφία, εφαρμοσμένες τέχνες, κοινωνικούς χορούς, μπαλέτο, γιόγκα, πιλάτες, ζούμπα, πιάνο, σύγχρονο τραγούδι, βιολί, τρομπέτα, κλαρινέτο και σαξόφωνο, με την υπόσχεση του προέδρου της ΚΕΔΑ, Νίκου Πέππα, ότι διαρκώς θα ενσωματώνονται και άλλες δραστηριότητες.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή τη λειτουργία των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων από απόσταση δήλωσε: «Είναι σημαντική η συμμετοχή και η προσφορά των δασκάλων του Δήμου μας αυτές τις δύσκολες ώρες, που όλες οι συλλογικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί. Οι νέες τεχνολογίες μας κρατούν συνδε-δεμένους και ταυτόχρονα προσηλωμένους στον στόχο μας που δεν είναι άλλος, αυτή τη στιγμή, από την ασφαλή παραμονή στο σπίτι μας. Αθλούμαστε λοιπόν και παραμένουμε δημιουργικοί, όλοι αλλά από… απόσταση». ​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet